WESTAG

WESTAG

A Westag Hungária Kft. a ROLLA cégcsoport tagvállalataként 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy a cégcsoport által forgalmazott nyílászárók körét beltéri fa ajtókkal színesítse.

Fő tevékenységünk fa nyílászáró kis- és nagykereskedelem, melyet országos viszonteladói partnerhálózatunkon keresztül, ill. társvállalatainkkal karöltve saját vállalkozás formájában bonyolítunk.

 

A beszállítói háttér:

Westag katalógus

Cégünk a westfáliai Rheda-Wiedenbrücki székhelyű Westag AG fa nyílászáró termékeit forgalmazza. A gyár több mint 100 éves múltra tekint vissza, és máig nagy ívű fejlődésen és változáson ment keresztül. Egy családi vállalkozású bútorasztalos üzemből professzionális, 1200 munkatársat foglalkoztató, piacmeghatározó ajtógyártóvá nőtte ki magát. A legmodernebb technológiára épülő rugalmas gyártási folyamatnak, a magas szervezettségű logisztikai háttérnek és a vevőközpontú ügyintézésnek köszönhetően kiváló minőségű, piacképes, rendkívül széles termékkört kínálnak.

A Westag Hungária Kft. termékkínálata:

Cégünk beltérben beépíthető fa nyílászárókat és kiegészítőket forgalmaz. A standard fa ajtótokok és ajtólapok mellett jelentős volument képviselnek az un. funkciós nyílászárók. Kínálatunkban megtalálhatók bejárati-biztonsági, tűzgátló, hanggátló, sugárvédelmi ajtók, de megoldást nyújtunk nedves és vizes helyiségek lezárására is. A nyílászárók mellett forgalmazunk minden szükséges kiegészítőt is, kilincseket, zárakat, pántokat, szellőzőrácsokat.

Célkitűzésünk:

Olyan termékeket kínálni partnereinknek, melyek a minőség, biztonság, hosszú élettartam és igényes megjelenés maximumát nyújtják.

Ismerkedjen meg részletesebben termékeinkkel!

 

WESTAG termékeink

 

 

Kapcsolódó dokumentumok

Ugrás a tetejére