Regisztrációs és felhasználási feltételek

Adatvédelem

A Rolla Metal Zrt. adatvédelmi és adatkezelési szabályzata letölthető az oldal alján található linken.

Regisztráció

A regisztráció során megadott adatokat a Rolla Metal Zrt. kizárólag a termékeivel kapcsolatos tájékoztatásra használja fel. Termékek ismertetése, promóciók és eseményekkel kapcsolatos tájékoztatásra a regisztráltak felé. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át és kérésre töröljük.

A weboldalon található valamennyi információ csupán tájékoztató jellegű, konkrét ajánlatot, információt kérjük, hogy közvetlenül kérjen munkatársainktól.

A regisztráció során kért, valós adatok megadásával a felhasználó jogot szerez, hogy hozzáférhessen a Rolla Metal Zrt. által szolgáltatot kiemelt adatokhoz, információkhoz.

A weboldal üzemeltetője, az adatok tulajdonosa jogot formál arra, hogy a nem valós adatokkal regisztráló felhasználót kizárja a weboldalról.

Szerzői jogok védelme

A www.rolla.hu oldalakon található adatok, a lekérdező rendszer, a hozzá kapcsolódó software-ek és grafikai elemek szerzői jog által védettek; ezek részben, vagy egészben történő másolása, az adatok bármilyen, a rendeltetésszerű használattól eltérő célú vagy módú felhasználására illetőleg manipulálására, a programok visszafejtésére valamint módosítására tett kísérletek tiltottak, és polgári peres, valamint büntető eljárás kezdeményezését vonhatják maguk után.

 

Kapcsolódó dokumentumok

Ugrás a tetejére