NOVOFERM

Novoferm

A Novoferm Hungária Kft. a nemzetközi NOVOFERM cégcsoport magyarországi leányvállalataként, 2000-ben csatlakozott a ROLLA cégcsoporthoz.

Fő tevékenységünk acél nyílászáró kis- és nagykereskedelem, melyet országos viszonteladói partnerhálózaton keresztül, ill. társvállalatainkkal karöltve saját
vállalkozás formájában bonyolítunk.

A beszállítói háttér:

A Novoferm csoport több mint 2000 munkavállalójával egyike Európa nyílászáró rendszereket gyártó vezető vállalkozásainak. Széleskörű termékválasztéka és a hozzátartozó szolgáltatásai privát, üzleti és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak.

A gyárat 1955-ben két magánvállalkozó alapította a németországi Niederrheinban. A cég olyan nagyívű fejlődésen ment keresztül, hogy mára Európa különböző pontjain, Németországon túl pl. Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában vannak gyártóüzemeik, értékesítési hálózatukon keresztül pedig minden országban jelen vannak.

A Novoferm, Európa egyik vezető ajtó-, tok-, kapu- és hajtásgyártójaként,
2014 májusában felvásárolta a neves holland gyártó céget, az Alpha Deuren International BV-t.

Termékeiket a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi követelmények betartása mellett, a legkorszerűbb technológiákkal állítják elő. A nyílászárók tervezésekor és gyártásakor ötvözik azok funkcionalitását az innovatív külsővel, figyelembe véve az egyes országokban érvényben lévő szabályozásokat és követelményeket.

A Novoferm Hungária Kft. termékkínálata:

Célkitűzésünk:

Arra törekszünk, hogy partnereinknek olyan komplett, egymásra épülő nyílászáró rendszereket kínáljunk, melyeknél a minőséghez, megbízhatósághoz, hosszú élettartamhoz és igényes megjelenéshez alacsony költségek is társulnak.

Ugrás a tetejére