Bemutatkozás

Rolla Metal Zrt.

A ROLLA cégcsoport közel 30 éve aktív résztvevője a belföldi nyílászárópiacnak.

A tagvállalatok közreműködésével egymásra épülő és egymást kiegészítő komplett termék- és szolgáltatás csomagot kínálunk partnereinknek, a tervezéstől kezdve, az előkészítésen, felmérésen és anyagszállításon át egészen a kivitelezésig.

A ROLLA cégcsoport tagjai és tevékenységei:

 • ROLLA SOLUTION KFT.

  Cégcsoportunk a leányvállalatok számára menedzsment szolgáltatást nyújtó tagvállalata, amely biztosítja a megfelelő infrastrukturális hátteret a leányvállalatok megfelelő szakági működéséhez.

 • ROLLA METAL ZRT.

  A cég 2020 közepéig kül- és beltéri alumínium nyílászárók, függönyfalak, világító átriumok, üvegtetők és elemes homlokzatok gyártásával és kivitelezésével foglalkozott. 2020 második felétől kezdve nem végez aktív tevékenységet.

 • NOVOFERM HUNGÁRIA KFT.

  A cég a német NOVOFERM csoport széleskörű, minden igényre megoldást kínáló, magas minőségű acél nyílászáróit forgalmazza. Kínálatában megtalálhatók: acéltokok, és acélajtók, tűzgátló- és többcélú ipari ajtók, lakossági billenő és szekcionált garázskapuk, ipari kapuk, redőnykapuk, redőnyrácsok,valamint komplett rakodórendszerek.

 • WESTAG HUNGÁRIA KFT.

  A vállalkozás a német Westag AG által gyártott beltéri faajtók, valamint hozzájuk tartozó vasalatok, kilincsek, zárak, ajtópántok, ajtócsukók és egyéb kiegészítők értékesítésével foglalkozik. A standard ajtókon túl a cég kínálatában a speciális igényeket is kielégítő, tűz- ill. füstgátló, hanggátló, biztonsági-bejárati, vizes- és nedvestéri valamint sugárvédelmi funkciós ajtók is megtalálhatók.

 • ROLLA IPARIPARK ZRT.

  A Társaság 2021-ben azzal a céllal jött létre, hogy a Szigetszentmiklós, belterület 12902/14, 12902/16, 12902/21, 12902/22, 12902/23 helyrajzi számú építési telkeken ROLLA IPARIPARK néven logisztikai és szolgáltató központot létesítsen, bérbeadás útján hasznosítson és üzemeltessen.

A cégcsoport 2012 nyarán költözött szigetszentmiklósi telephelyére, ahol egy modern irodaház, és egy korszerű magasraktár rendszer biztosít ideális körülményeket az acél és fa nyílászárók forgalmazásához.

Ugrás a tetejére