Homlokzati szerkezetek

Agria Park, Eger Az épületek igen fontos részét képezik a homlokzati nyílászárók, mivel ezeknek kell a természet erőinek: a szélnek, csapadéknak, fagynak és a napsütésnek ellenállnia, mindezt úgy, hogy az épület felhasználása, élhetősége szempontjából a legkedvezőbb körülményeket teremtsük meg. A kívánt eredmény elérése érdekében cégünk munkatársai azon fáradoznak, hogy a felhasznált anyagok sokaságából a legszínvonalasabb homlokzatot hozzuk létre a Megrendelőink igényeire szabottan, figyelembe véve a vonatkozó jogszabályoknak történő megfelelést.

Célunk első osztályú anyagok felhasználásával Megrendelőink igényeinek maradéktalan kielégítése. Ennek legfontosabb eleme a kellő gondossággal elvégzett előkészítési és tervezési munka, ezáltal cégünk olyan hozzáadott értéket tud nyújtani Megrendelőink számára, amellyel a kapott alapanyagok termékké formálódnak, így ügyfeleink egy ROLLA homlokzattal rendelkezhetnek egy esetleges megbízást követően.

Ahogy minden homlokzat más és más és ez mindig újabb kihívások elé állítja csapatunkat, bízunk abban is, hogy elégedett Megrendelőink körét egyaránt gyarapíthatjuk egy-egy újabb termék létrehozásával.

2017. szeptember 5-én nagy büszkeséggel vettük át az Országházban a Magyar Termék Nagydíjat a ROLLA T-elemes üveghomlokzat fejlesztéséért. A ROLLA T-elemes üveghomlokzat a Schüco profilrendszer adta választási lehetőségekből származtatott megoldások továbbfejlesztéséből létrejött egyedi üveghomlokzati rendszer.

Alumínium homlokati szerkezetek

Ugrás a tetejére